• Acceptance and Commitment Training

   

  Bij Perfect Mind wordt als training de ACT-methode gebruikt.
  ACT staat voor Acceptance and Commitment Therapy.

  Tijdens de ACT training gaan we actief werken aan uw Mindset.
  Uw Mindset bepaalt hoe u in het leven staat en welk gedrag u vertoont. (zie voor verdere informatie over uw Mindset het gratis e-book). 

  We gaan kijken wat uw sterke punten zijn, waar u goed in bent en wat u verder wilt ontwikkelen. Waar wilt u voor staan in dit leven, wat doet er echt toe, diep in uw hart. Om welke dingen wilt u herinnerd worden. Kortom wat zijn uw kernwaarden en passies, waarop u zich in uw leven wilt richten.
  Daarna kijken we naar wat u tegenhoudt, wat zijn uw angsten, tegenwerkende gedachten, emoties en gevoelens.

  Uw kernwaarden gebruiken we dan om uw gedragsveranderingen te sturen, te motiveren en te inspireren. Vervolgens gaan we doelen stellen en actie ondernemen. Deze actie moet Mindful zijn, dat wil zeggen actie die u weloverwogen onderneemt, volledig bewust van wat u doet. 

  Het doel van de ACT training is u te helpen een rijk en zinvol leven te creëren en tegelijkertijd de angst, de pijn en de stress te aanvaarden, die het leven onvermijdelijk met zich meebrengt.
  Kernboodschappen zijn: accepteer wat buiten uw macht ligt om te veranderen en verbindt u ertoe te doen wat het leven verrijkt. ACT heeft als doel dat u vollediger gaat leven. En om beter te gaan leven is het soms juist nodig om de pijn en angst van het leven te voelen.

  ACT doet dit door:

  • Te kijken naar welke vaardigheden u al beheerst en waar u goed in bent en deze te gebruiken om u te motiveren.
  • U psychische vaardigheden aan te leren om effectief met angstige, stressvolle en tegenwerkende gedachten, emoties en gevoelens om te gaan, zodat ze minder impact hebben; deze noemen we Mindfulness-vaardigheden.
  • U te helpen om duidelijk te krijgen wat echt belangrijk en betekenisvol voor u is - uw kernwaarden - en die kennis te gebruiken om uzelf te leiden, inspireren en motiveren om uw doelen te stellen en de actie te ondernemen die uw leven verrijkt.
  • Regelmatig gebruik van metaforen en humor

   ACT inzetten in uw leven is onomkeerbaar en verandert uw manier van leven totaal. Na de coaching wilt u niet anders dan uw leven voluit leven!!!

   

  Wil u meer informatie vraag dan een gratis intakegesprek aan.
  Wilt u zich gelijk aanmelden dan kunt u een email sturen of een formulier invullen.
  U kunt ons ook bellen: 070-3295144