• Gratis ebook

  Ben jij een ondernemer die graag een succesvol bedrijf wil hebben? Word je geblokkeerd door: onzekerheid, verminderd zelfvertrouwen, uitstelgedrag, afstelgedrag, kortom angst, dan is dit ebook voor jou bedoeld.

  Jij als ondernemer wil je bedrijf laten groeien en daarom weet je dat je nieuwe marketing strategieen toe moet passen. Deze nieuwe strategieen eisen van je dat je uit je comfortabele zone komt en je zichtbaar maakt voor je potentiele klanten. Ik weet dat dit heel beangstigend kan zijn.

  Bij elke stap die je onderneemt, word je geconfronteerd met je angst. Vermijden is geen optie, want dan zal je bedrijf slechts een hobby blijven. Je moet leren anders met je angst om te gaan.

  Ik kan daarover meepraten. Ik had en heb soms ook nog steeds moeite om buiten mijn comfortabele zone te treden. Ik heb wel in de loop van de tijd geleerd dat er in het begin sprake van angst zou kunnen zijn. Op een gegeven moment ga je deze angst zien als een teken van vooruitgang en kun je met deze angst omgaan. Dit vergt echter oefening en inzet.

  Het is net zoals bij lichamelijke training. Op een gegeven moment loop je weer tegen een grens aan. Deze moet weer overwonnen worden wil je vooruitgang boeken. Hetzelfde geldt voor je psychische ontwikkeling. Daar loop je tegen je comfortabele zone grens aan en deze moet ook overwonnen worden. Je verlegt zo je grenzen en dat betekent een nieuw hoofdstuk in je ontwikkeling. Dit blijft steeds doorgaan, zolang je aan je ontwikkeling werkt.

  Wil je een bloeiend bedrijf hebben, waarmee je voldoende kunt verdienen, dan zul je steeds nieuwe (marketing) strategieen moeten toepassen. Angst zal dan vaak de kop opsteken. Je kunt er dan maar beter aan wennen en vriendschap met je angst sluiten. Hoe je dit doet lees je verder in het ebook.

  In dit ebook heb ik het eerst over de verschillende vormen van angst die je als ondernemer tegen kunt komen. Angst, waaronder uitselgedrag, afstelgedrag, onzekerheid etc. komen voort uit je Mindset.

  Je Mindset is de manier waarop je naar de wereld kijkt en deze waarneemt. Ik beschrijf hoe je Mindset gevormd wordt en waarom het zo moeilijk is om deze te veranderen. Verder laat ik je zien hoe je je Mindset kunt veranderen en wat daar de grote voordelen van zijn voor je bedrijf, maar ook voor de andere gebieden van je leven.

  Wil je het ebook downnloaden vul dan het formilier wat hiernaast staat in.

 •  Gratis e-book

  We respect your email privacy